Permanente make-up

Opgemaakt wakker worden met een eyeliner wenkbrauwen of lippen het kan!

 

Ogen

De infralash dit is een dunne strakke lijn tussen de wimperrand, voor zowel onder als boven. De infralash geeft een natuurlijke look en geeft de wimperaanzet een voller effect.

 

De eyeliner, dit is een strakke vollere lijn voor zowel boven als onder. Bij een eyeliner word automatisch ook de infralash gezet dit voor een nog mooier resultaat.

 

Wenkbrauwen

Met de hairstroke of shadow techniek geeft uw wenkbrauwen een natuurlijke look.

 

3d hairstoke techniek geeft het effect van natuurlijke haartjes en is ideaal voor het corrigeren van ongelijke of dunne wenkbrauwen.  Deze techniek kan ook toegepast worden als de wenkbrauw helemaal weg is.

 

Shadow techniek geeft het effect van een poederige wenkbrauw wat zacht oogt. Ook is deze techniek heel goed te gebruiken wanneer je zelf nog eigen haartjes hebt zitten maar de wenkbrauwen wel iets voller mogen zijn.

 

Lippen

Voor de lippen kan je kiezen voor een lipliner, lip shadow of full lips.

 

De lipliner zorgt voor een mooi lipcontour van u lippen, er word rekening gehouden met uw eigen lipkleur om een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren. Er kan natuurlijk ook voor een fellere kleur gekozen worden door u zelf.

 

De lip shadow word in combinatie met een lipliner geplaatst, dit houdt in dat eerst de lipliner gezet word en daarna met een schaduw techniek de binnenkant van de contourlijn word ingekleurd. Dit is een subtiele natuurlijke techniek.

 

Full lips

Bij deze techniek worden de lippen helemaal ingekleurd, dit is ideaal voor lippen met weinig kleur of als u uw lipkleur sprekender wil maken.