content image- 1561031623

Body sugaring

Ontharen met Body Sugar is een uitstekend alternatief voor harsen. Body Sugar is puur natuurlijk en plakt alleen op dode huidcellen en haren. Het droogt niet in. Bovendien is het materiaal desinfecterend. Het verwijderen is huidvriendelijk, bij regelmatig ontharen is het zelfs minder pijnlijk.

Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug.

Dat betekent dat de haarfollikel, na regelmatig ontharen, na verloop van tijd gaat krimpen. Body Sugar maakt de huid zeer zacht en zijdeachtig, de methode is geschikt voor alle huidtypen. Je kunt het overal voor gebruiken: op benen, billen, bikinilijn, armen, nek, rug en gezicht en bij iedereen, ook bij mensen met psoriasis en suikerziekte

Body sugaring heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden. De pasta is bijvoorbeeld niet heet. Anders dan bij harsen is er dus geen kans op verbrandingen. Ook allergische reacties zullen niet gauw optreden. Daarnaast heeft de suikerpasta niet alleen een natuurlijke desinfecterende werking, maar werkt de aanpak ook nog eens als een soort peeling. Dode cellen worden automatisch meegenomen, waardoor de huid na afloop niet alleen glad maar ook zacht aanvoelt.